Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

Η Ιστορία του DEEP END




Το DEEP END είναι μία ιστορία βίας και προδοσίας. Είναι, όμως, και μία ιστορία αγάπης, που μιλάει για το θρίαμβο του έρωτα. Οι ήρωές της είναι πρόσωπα στιγματισμένα από τις «κατάρες» της σύγχρονης κοινωνίας: το χρήμα, που δεν έχουν, αλλά επιθυμούν να αποκτήσουν, και την έλλειψη ηθικής.
Όλοι αναζητούν έναν τρελό έρωτα...

Δύο άνδρες διεκδικούν την ίδια γυναίκα μέχρι θανάτου.

Ο Νίκος, νέος, γοητευτικός και αρρενωπός, είναι παντρεμένος με τη Φανή, γυναικολόγο στο επάγγελμα, που την παντρεύτηκε για τα λεφτά της κι όχι επειδή την αγαπούσε.

Ο Γιάννης, πάλι, είναι κι αυτός πλούσιος και πετυχημένος, και είναι παντρεμένος με την Ινώ, μία μικρότερή του γυναίκα, που ανάβει φωτιές στο πέρασμά της.

Η Ινώ και ο Νίκος εξαργυρώνουν το τίμημα της ομορφιάς τους.

Όλοι τους είναι μία παρέα, αλλά καθένας τους κρύβει κάποιο μυστικό.
Η Ινώ και ο Νίκος, κρυφοί εραστές, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγούν από τους συζύγους τους και να ζήσουν τον έρωτά τους.
Και η στιγμή αυτή έρχεται όταν η Ινώ κάνει έκτρωση.

Η Φανή, που την κουράρει, συνιστά στον Γιάννη να την πάρει μακριά, σ’ ένα ήσυχο μέρος, για να συνέλθει από τον κλονισμό της απώλειας του παιδιού.
Εκεί θα καταφτάσει και το άλλο ζευγάρι.
Η Ινώ και ο Νίκος θα βάλουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο.
Όμως κάτι δεν υπολόγισαν σωστά..

Το καστ αποτελείται από νέους και δημοφιλείς πρωταγωνιστές.
Ο Αλέκος Συσσοβίτης έρχεται αντιμέτωπος με τον Κώστα Σόμμερ, ενώ τους άντρες συνοδεύουν η πολλά υποσχόμενη Ναταλία Λιονάκη και το νέο sex symbol, Μαρία Κορινθίου. Δίπλα τους, σ’ ένα ρόλο που θα συζητηθεί πολύ, θα δούμε τον Τόνυ Δημητρίου.

Την παραγωγή υπογράφει η Υβόνη Ρόμαν ενώ συμπαραγωγοί είναι οι Σπέντζος Φιλμ, NOVA, Studio Alpha, SIGMA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: