Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

DEEP END


Το πολυαναμενόμενο ερωτικό θρίλερ Deep End (2008) σε σκηνοθεσία Θανάση Αντωνίου κάνει πρεμιέρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους μέσα στον Γενάρη.

Η ταινία μας μεταφέρει σε μια απομακρυσμένη εξωτική παραλία όπου ο Γιάννης και η Ινώ θα κάνουν μία ακόμα προσπάθεια για να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Η ζήλια του Γιάννη έχει καταβάλλει την Ινώ που αισθάνεται εγκλωβισμένη σε έναν γάμο συμβατικό. Ως γυναίκα με θερμή προσωπικότητα αισθάνεται ότι πρέπει να δράσει... Οι μέρες τους περνούν ξέγνοιαστα: Κάνουν έρωτα (όχι πάντα με επιτυχία) και αφήνονται στις ομορφιές της φύσης.

Σύντομα, ένα φιλικό τους ζευγάρι, η Φανή και ο Νίκος, θα εμφανιστούν απροειδοποίητα στο νησί. Τι κρύβει η απρόσμενη επίσκεψη τους; Ποιό μυστικό δεν πρέπει να αποκαλυφθεί αν θέλουν να βγουν ζωντανοί από το απομονωμένο νησί;

Τον ρόλο του Γιάννη σκιαγραφεί ο Αλέκος Συσσοβίτης ενώ ο Κώστας Σόμμερ ερμηνεύει τον Νίκο. Τη γυναίκα στο πλευρό του Νίκου (Φανή), ερμηνεύει η Ναταλία Λιονάκη ενώ στον ρόλο της Ινώ, το κορίτσι πυρκαγιά Μαρία Κορινθίου, είναι πιό αποκαλυπτική από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: